hits
 ♥ DUFTLYS

VARME OG DEILIGE GENSERE

 ♥ HØSTMOTEN 

VARME SKJERF

KAKAO & ANNEN VARM DRIKKE 

♥ VARME TEPPER

♥ VARMERE SKO

 ♥ CARDIGANS 

♥ BURGUNDER RØD & GRÅ

♥ MØRK SMOKEY EYE

♥ FYR I PEISEN

♥ BLADER PÅ BAKKEN


♥ HØST I LUFTEN

♥ VARME, KOSESOKKER

♥ SE HØSTMOTEN KOMME I BUTIKKENE

♥ AVSLAPPENDE DAGER

 ♥ EKSTRA TEPPE OVER DYNEN PÅ SENGA

♥ LUKTEN AV FYR I PEISEN

♥ GRESSKAR

 ♥ VOTTER & LUE

♥ DE NYDELIGE FARGENE SOM HØSTEN BRINGER 

♥ GÅ TUR UTE

 ♥ SE KOSELIGE SERIER ELLER PROGRAM PÅ TV

♥ NÅR DEN FØRSTE SNØEN KOMMER


 


Heisann.

Tenkte egentlig bare å legge ut min "rense rutine" .  Har hatt litt problemer med huden i det siste, så da har desse hjulpet meg ganske mye. Alle er kanskje ikkje så interesserte i det men om du er så er det bare å fortsette å lese. Eg bruker da formula 10.0.6 sine produkter som eg er veldig fornøyd med!

                
Eg bruker da den som heiter Absolute  Dream Clean kvar dag! Den anbefaler eg virkelig og Den kan kjøpes på Vita  her. Det er ein "Rens" . Bruker den om morgenen og kvelden. Tar bare litt av den på finger tuppen så tar eg vann på hendene og "skummer det sammen" sånn at det blir skum så tar eg det i ansikte og skyller det vekk med vann. 

Men av og til bruker eg den som heiter One Smooth Operator på kveldene i staden for Absolute  Dream Clean.  One Smooth Operator Er ein "skrubb" som er veldig god Og den kan kjøpes her. Når eg bruker den så tar eg den i heile ansikte og skrubber så skyller eg det av med vann. Men eg blir ofte helt rød i ansiktet men det gjør ikkje vondt eller noko sånt blir bare rød i ansiktet. Men den er veldig bra føler meg veldig rein etter eg har brukt den.

Rescue Me Blemish Care. Er kanskje den eg bruker mest. Kan kjøpes her. Den bruker eg både på morgenen og kvelden etter eg har brukt rens eller skrubb. Den smører eg bare på "problem områdene mine"  noko som er ganske mange plasser. 

Så til den siste som er Three Times Sublime som kan kjøpes her. Det er ei "Ansikt maske, Skrubb og Rens"  i ein tube. Den bruker eg 1-2 ganger i uka. Den smører eg bare i heile ansikte har det på i 15-20 minutter så vasker eg det av. Den lukter og ganske godt !


Så det var da min "Rense Rutine"  Så håper eg alle har ein fin dag videre! 

Renser du huden din?

Hvilken produkter bruker du?  

 
Stine VoldenHei! Jeg heter Stine, og er en jente på 16 år fra den lille øya Stord. Her kan du lese om min hverdag, mote, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!arkiv


· Juni 2016 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014


kategorier


 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » inspiration
 • » Personlig
 • » spørsmål og svar
 • » Tanker
 • » Wants • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.