hits
heihei

 

En fri jente her. Nå har jeg gjennomført eksamen å har så godt som sommerferie. Tenk om bare noen dager har jeg fullført ti år på grunnskole! Må innrømme at jeg er ganske stolt over meg selv. Har hatt så mye motgang opp gjennom årene, allikevel har jeg klart å fullføre. Som dere kanskje la merke til så var jeg litt fraværende i går. Fikk eksamens oppgaven å bestemte meg for å bruke all tid på den, selv om eksamen gikk rett i dass. Men nå er det gjort å jeg trenger ikke å tenke mer på det, Whoo for en lettelse.

 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Liten TB fra Tyrkia i fjor

 

Foresten mens jeg husker det. Vurderte å skrive et innlegg om sommer planene mine, hadde det våre interessant? Håper alle har hatt en strålende dag!

 

- Har du fått sommerferie?

- Hva tid slutter/sluttet du på skolen?

 

-Stine
 

hver gang jeg lukker øyene drømmer jeg om sommer

 
 
heihei

 

I går ble det dessverre ikke noe blogginnlegg. Jeg prøver å prioritere matte mest mulig men er så vanskelig. Min kjære mor hadde jo besøk i går, så da feiret hun med noen venninner. Så da klarte jeg ikke å øve, i tillegg var bestevenninna mi med. Så da brukte jeg litt tid med hun, noe som var ekstremt koselig.  Men merker stresset presser på nå ja. Har jo ikke fått øvd noe særlig. Skal øve litt nå før det kommer gjester. Men problemet er det at jeg vet ikke hvor, eller hvordan jeg skal starte. Det gjør jo at jeg unngår det på alle mulige måter. Jeg er så nervøs for i morgen da skal jeg trekke oppgåve. Ser jo ikke for meg hvordan oppgåva skal være heller. Et veldig stort problem er også det at magen min skriker etter pizza! Vil bare stappe i meg mye junkfood.

Drømmer om denne i staden for å øve, lurt?

 

- Hvordan har helga deres vert?

-Andre som virkelig kunne trengt litt junkfood atm?

 

-Stine
Heihei!

 

Denne dagen har bare gått til øving til eksamen. For i dag er det jo fredag å vi fikk vite hva vi kom opp i. Trudde ikke jeg skulle være så nervøs men herregud da. Har hele uka sagt at jeg bare ville få det overstått. Kan vel si at følelsene ikke var like i dag. Våknet med den store klumpen i magen. Tror aldri jeg har vore så redd før som jeg var når det bare var en lærer igjen og han har både samfunnsfag og matte. Nervene var på det fulleste. Når jeg hørte rektoren si matte kjente jeg bare tårene presse på. Jeg trodde seriøst ikke at jeg skulle grine pga et fag? Klarer ikke å holde tellingen på hvor mange ganger jeg har gråtet i dag. Hele dagen har bare vore en stor nedover bakke. 

Jeg sa til meg selv at jeg var super teit som ikke klarte å slutte å grine. For min del var nok matte verdens undergang, mens resten av gruppen var super fornøyd og det var vel kanskje det som var det vanskeligste. Jeg kan vel si jeg er veldig skuffet, men det er faktisk ingenting jeg kan gjøre med det. Som læreren min sa så kommer ikke rektor til å bestemme seg for å flytte meg over på engelsk. Det skjer ikke, jeg skal ha matte eksamen om jeg vil eller ikke. Jeg forstår at mange ble glad i dag og mange ble lei seg. Hva forventer en? Alle kan dessverre ikke bli fornøyd. Så nå er det bare å øve, øve, sove, øve, spise, øve og øve litt til de neste dagene siden vi har helga på oss.

 

Processed with VSCOcam with p5 preset

Slenger bare med et bilde av meg å barndommen min hahah. Lego var livet.

 

Nei, nå får jeg fortsette med øvinga. Uff, lurer på hvordan dette skal gå. Forstår ikke helt hvordan dette skal presenterest så gruer meg til mandag når vi trekker oppgaver. Men får bare tenke positivt så lærerne har sagt i hele dag. Tror jeg har snakket med 90% av lærerne på skolen i dag. Alle sa at dette kommer jeg til å klare å hver gang begynte jeg å grine hahah. 

 

- Har du noen gang kommet opp i matte muntlig? 

- Har du noen tips og triks til meg?

- Flere som fikk vite fag idag?

 

Dere får ha en fin kveld videre!! -Stine

 
heihei!

Denne dagen hadde jeg skikkelig store planer. Etter skolen skulle jeg og noen venninner hjem til meg. Vi skulle kose oss med hjemmelaget lemonade og amerikanske pannekaker. Men de planene gikk i vasken. Da jeg våkna i dag tidlig var jeg skikkelig dårlig. Jeg tenkte det sikkert var for jeg var dehydrert pga varmen. Men det var det tydeligvis ikke.

Etter å ha prøvd å få i meg vann og noen biter av et knekkebrød så kom det opp igjen, sammen med mye magesyre. Det stoppet jo ikke heller. Så der stod jeg å spydde mens jeg prøvde å vaske opp hahah. Men følte meg litt bedre etter det så tenkte det bare var noe jeg spiste, så gjorde meg klar for skolen og alt. Rett før jeg var ferdig sminket begynte jeg å føle meg svimmel og kvalm igjen. Så da bestemte jeg meg for at jeg ikke klarte å gå på skolen. Det værste med hele greia var når jeg våkna i elleve tida følte jeg meg ganske bra. Så da har jeg våre hjemme å kjedet meg i hele dagen, har ønsket meg kebab og mc donalds i hele dag..

 


 

Slenger bare med et lite bilde med dårlig kvalitet av meg og Lucas, eller Bex så søstera mi mener den heter. Foresten om noen ønsker seg en eller to kattunger så har vi to stykk som vi skal gi bort. De ble født 6. mai helga! 

 

I morgen får vi vite hvilket fag vi kommer opp i og jeg gruer meg sånn. Har bare tenkt hele uka at eksamen bare kan komme, men nå som det er så nære gruer jeg meg! Håper jeg kommer opp i samfunnsfag eller engelsk. Det værste jeg kan komme opp i for min del er norsk. Liker egentlig norsk, men jeg vet hvor mye det ligger i faget. Akkurat nå er jeg så skole lei at vil bare bli ferdig! Tenk om litt mer enn en uke er jeg ferdig på ungdomsskolen for gått! Kommer sikkert til å savne det litt, men hallo jeg tar et stort skritt når det gjelder framtida mi og jeg gleder meg!

 

- Er du ferdig med eksamen, eller skal du snart ha eksamen?

- Hva kom du opp i, i år?

- Har du noe å glede deg til, neste år?

 

Ha en fin dag videre 

- Stine V.


 
​Guess who's back!! 

Long time, no see eller? Er en god stund siden jeg satt foran pcen og skrev et innlegg nå. Eller egentlig er det ikke det siden jeg har prøvd så mange ganger å skrive dette innlegget, men ender alltid med å slette det. Jeg har lenge vurdert å starte igjen. Dette er kanskje ikke den perfekte tida å starte på da, siden det er midt i eksamenstida heheh. Det er så vanskelig å vite hva jeg skal skrive. Er faktisk 1 år(!!!) siden forrige gang jeg skrev et innlegg. 

 

JA, jeg har hatt mye på fatet og jeg lover jeg skal oppdatere dere. Som dere sikkert ser så har jeg nytt design, egentlig så ser hele bloggen annerledes ut. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ser ut nå. Ble litt lei av det gamle etter som jeg ofte var innom på bloggen. Jeg glømte aldri bloggen, har tenkt så mye på den. Har bare slitt med litt av hvert. Som dere ser så skriver jeg bokmål Whaat?? Jeg fant ut at nynorsk ikke er så kjekt. Jeg liker ikke å lese nynorsk selv så dette er nok det beste. Jeg har sikkert mange skrivefeil og ettersom jeg ikke har noen som kan lese gjennom innleggene mine, for å finne feil så ser jeg dem ikke. Tenk jeg går i tiende klasse å sliter fortsatt med skrivefeil hahah. Jeg har trua denne gang om at denne gang skal jeg klare å holde motet oppe. 

Processed with VSCOcam with p5 preset

 

Slenger bare med et bilde fra en utrulig koselig kveld med en av mine bestevenniner!

 

Ser at det er noen som faktisk går innpå bloggen hver dag, synes det er så søtt. Vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min. 

 

- Er dere glade for å ha meg tilbake?

- Hva vil dere se fra meg fram over?
Stine VoldenHei! Jeg heter Stine, og er en jente på 16 år fra den lille øya Stord. Her kan du lese om min hverdag, mote, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!arkiv


· Juni 2016 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014


kategorier


 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » inspiration
 • » Personlig
 • » spørsmål og svar
 • » Tanker
 • » Wants • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.