hits
Heisann


I det siste har jeg fått skikkelig sko dilla, så har fått mange sko på ønske lista min. Så her er noen av min favoritter.

 

                               

 Vans som du kan finne her                     Converse som du kan finne her                Nike Air max som du kan finne her

 

                            

New Balance finner du her                  Nike Air Max finner du her                    Nike Air Force finner du her

 

                             

Støvler med for finner du her                        Sneakers finner du her                             Sneakers finner du her

 

kunne du tenkt deg noen av skoene? 
 ♥ DUFTLYS

VARME OG DEILIGE GENSERE

 ♥ HØSTMOTEN 

VARME SKJERF

KAKAO & ANNEN VARM DRIKKE 

♥ VARME TEPPER

♥ VARMERE SKO

 ♥ CARDIGANS 

♥ BURGUNDER RØD & GRÅ

♥ MØRK SMOKEY EYE

♥ FYR I PEISEN

♥ BLADER PÅ BAKKEN


♥ HØST I LUFTEN

♥ VARME, KOSESOKKER

♥ SE HØSTMOTEN KOMME I BUTIKKENE

♥ AVSLAPPENDE DAGER

 ♥ EKSTRA TEPPE OVER DYNEN PÅ SENGA

♥ LUKTEN AV FYR I PEISEN

♥ GRESSKAR

 ♥ VOTTER & LUE

♥ DE NYDELIGE FARGENE SOM HØSTEN BRINGER 

♥ GÅ TUR UTE

 ♥ SE KOSELIGE SERIER ELLER PROGRAM PÅ TV

♥ NÅR DEN FØRSTE SNØEN KOMMER


 


Heisann, sorry for lite blogging i det siste men er så mykje som skjer.


 

            

    Denne kan du finne Heer                          Denne kan du finne her                      Denne kan du finne her                      

      

     Denne finner du her                                 Denne finner du her                                  Denne finner du her

        

       Denne finner du her                             Denne finner du her                                     Denne finner du her

 

-Likte du noen av klerne?

 
Dagene går så tregt uten deg. 

Eg savner deg, Eg trenger deg.

Å vere uten deg blir vanskeligere kvar dag.

Eg er alene, og eg føler meg tom.

Eg drømmer om deg men når eg våkner så er du ikkje der.

Eg ser ikkje lyset lenger, alt er bare mørkt uten deg. 

Avstand kan bare drite å dra egentlig..

          

      

Gull er du, Gullet mitt er du.

Åå, som eg savner deg. 

Skulle ønske vi gjorde dette sånn vi alltid har gjort ting.. Sammen.

oss to husker du? Oss to for alltid. 

Eg føler eg glipper sakte men sikkert ut av livet ditt å det gjør alt verre.

Ingen kan erstatte deg.. 

Eg trenger deg.. 

       

 

A & A.. I miss you 

 
Heisann, Sorry for null blogging i går men eg var syk i går så eg sov mesteparten av dagen så på kvelden blei eg bedre å da kom Alexander.  


Dagen i dag startet med at eg som er super "snill" lagde frokost til mamma å Alex noe som blei Amerikanske pannekaker!  Så har dagen egentlig bare sust forbi skulle egentlig slappe av i helga men det har det ikkje blitt mykje av.Eg og Alexander har tenkt å ha ein spørsmål runde som han svarer på. Så det er bare å spørre spørsmål til han! Han svarer på dei om to veker så det er bare å fyre løs. Vist det blir noken unødvendige kødde spørsmål så blir dei sletta.

Har du noken spørsmål?

 
                   

          

                  


 
 

 

 
Her er bare noen ting eg synes er veldig fine.

 


 

 

            

Kan kjøpes her                                  Kan kjøpes her                                 Kan kjøpes  her


                    

 Kan kjøpes her                                            Kan kjøpes her                                              Kan kjøpes her         

 

                      


Kan kjøpes her                                     Kan kjøpes her                                          Kan kjøpes her

 

              


kan kjøpes her                                              kan kjøpes her                                               kan kjøpes her

  
Heisann.

Tenkte egentlig bare å legge ut min "rense rutine" .  Har hatt litt problemer med huden i det siste, så da har desse hjulpet meg ganske mye. Alle er kanskje ikkje så interesserte i det men om du er så er det bare å fortsette å lese. Eg bruker da formula 10.0.6 sine produkter som eg er veldig fornøyd med!

                
Eg bruker da den som heiter Absolute  Dream Clean kvar dag! Den anbefaler eg virkelig og Den kan kjøpes på Vita  her. Det er ein "Rens" . Bruker den om morgenen og kvelden. Tar bare litt av den på finger tuppen så tar eg vann på hendene og "skummer det sammen" sånn at det blir skum så tar eg det i ansikte og skyller det vekk med vann. 

Men av og til bruker eg den som heiter One Smooth Operator på kveldene i staden for Absolute  Dream Clean.  One Smooth Operator Er ein "skrubb" som er veldig god Og den kan kjøpes her. Når eg bruker den så tar eg den i heile ansikte og skrubber så skyller eg det av med vann. Men eg blir ofte helt rød i ansiktet men det gjør ikkje vondt eller noko sånt blir bare rød i ansiktet. Men den er veldig bra føler meg veldig rein etter eg har brukt den.

Rescue Me Blemish Care. Er kanskje den eg bruker mest. Kan kjøpes her. Den bruker eg både på morgenen og kvelden etter eg har brukt rens eller skrubb. Den smører eg bare på "problem områdene mine"  noko som er ganske mange plasser. 

Så til den siste som er Three Times Sublime som kan kjøpes her. Det er ei "Ansikt maske, Skrubb og Rens"  i ein tube. Den bruker eg 1-2 ganger i uka. Den smører eg bare i heile ansikte har det på i 15-20 minutter så vasker eg det av. Den lukter og ganske godt !


Så det var da min "Rense Rutine"  Så håper eg alle har ein fin dag videre! 

Renser du huden din?

Hvilken produkter bruker du?  

 

 


         

 

                                         

 

              


                                           

  • Hva synes du om bildene? Heihei! 


 

 


 Glemte å ta med pc en til Fitjar så har ikkje fått blogget. Men har heller ikkje hatt særlig med tid. Eg glemte selvfølgelig kameraet mitt på Fitjar så eg får ikkje tatt noken bilder heller dei neste dagene, så det suger jo. Men skal heldigvis til Fitjar igjen i måro. For June og pappa skal feire bursdagene sine så har dei og bed oss på middag . Men eg har vertfall kost meg på Fitjar. Var veldig få ting å finne på der då men fikk vert litt med bestevenninna mi så det var jo koselig. Har tatt litt bilder med kameraet men dei har eg ikkje overført til pc en.  Så i dag skal eg bare slappe av med kjæresten og mamma. Føler eg trenger det. Er ikkje lenge til skolen begynner igjen kjenner eg gruer meg .  

                  


Lure på om noken har noen blogg forslag for har mistet blogg lysten litt for trur ikkje det er så spennende for folk å lese om dagene mine. Så det er bare å komme med forslag bortsett fra video forslag for kameraet mitt går ikkje an å filme med. 

Kva har du gjort i høstferien?

Har du noken blogg forslag?

 
Bladene faller og vinden synger. 

    

                

                           

                                  

               
heihei!

 

No er det endelig høstferie og eg kjenner at denne ferien trenger eg virkelig no. Er litt for masse som har skjedd på ein gang, og eg har stresset veldig dei siste vekene. Kjenner det blir herlig å endelig få sjå kjæresten min igjen! Gleder meg masse til å bruke ferien min sammen med han! Så skal eg og han til Fitjar så då får eg forhåpentligvis møta vennene mine igjen! åhh dette blir ein digg høstferie! 

                                                             

Eg kommer sikkert ikkje til å blogge så masse i ferien. Men kommer sikkert til å oppdatere av og til! Ønsker kvar og ein av dåke ein fin høstferie!

- Kva skal du i høstferien? 
Stine VoldenHei! Jeg heter Stine, og er en jente på 16 år fra den lille øya Stord. Her kan du lese om min hverdag, mote, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!arkiv


· Juni 2016 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014


kategorier


 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » inspiration
 • » Personlig
 • » spørsmål og svar
 • » Tanker
 • » Wants • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.