hitsheihei ©

 


Kommer bare med en liten update her som jeg lovet.©
Har brukt tid sammen med denne herlige gutten her!  Som jeg savner utrulig mye allerede.  Men heldigvis er det ikke lenge til jeg ser han igjen. Vi har våre på pizzadate, shopping, kino å mye mer sammen. Denne gutten får meg alltid til å smile! 

Så har jeg kjørt ganske mye. Fra Haugesund til Stord å tilbake, Fra Haugsund til Fitjar å tilbake. Den ene helgen jeg var på Fitjar var jeg på lysmesse med gamle klassen å gamle parallellklassen. For jeg skal konfirmere meg på Fitjar sammen med de men tar undervisning i Haugesund.      Så har jeg fått Marius genser av mormor, den elsker jeg rett og slett! Den er så varm og god. Så har jeg fått One Direction konsert billetter som da er min bursdags gave, og den skal jeg på sammen med Amalie. Jeg gleder meg så sykt! 

 

©Hva har dere gjort den siste tiden? 
Heihei© 

 


Hei dere! Beklager for null blogging i går. Men hvertfall igår kom jeg hjem fra skolen sånn klokka halv 2 eller noe, siste skoledag og alt vet du. Kan ikke akkurat si at det var mange som var tilstede for de fleste var stup trøtte. For som sagt så "sov" jeg på skolen fra torsdag til fredag sammen med klasse. Jeg kan vel si det sånn at jeg har ikke sovet. Var noen få som sov men de sov bare i 1-3 timer eller noe sånt trur jeg. Skjønner ikke at jeg klarte å holde meg våken for jeg var kjempe trøtt og er nok det fortsatt, Dessverre. Det var en koselig "natt" med litt drama men det følger alltid med så er ingenting å gjøre med det.

Så trøtt som jeg var så sovnet jeg med engang jeg kom hjem. Kjenner at jeg fortsatt er ganske sliten etter den natten der. De fleste halv sov gjennom hele skoledagen hahah. Men nå sitter jeg vertfall i stua sammen med Alexander som kom og overasket meg igår. Noe som var utrolig koselig gjort av han. Nå skal vi bare spise litt før han reiser videre til Bømlo å så etter det til Fitjar som jeg skal til på mandag. Senere skal jeg, mamma og June på julegaveshopping for har litt å kjøpe igjen. 


Da snakkes vi senere folkens.© 

Hva skal du i dag?
heihei ©


Hei alle sammen, lenge siden sist nå! Beklager det virkelig. Er sikkert noen som lurer på hvorfor, så jeg tenkte jeg kunne forklare litt. Dette er ikke hele historien men noe føler jeg for å holde for meg selv.. 

Jeg startet denne bloggen egentlig for alle vennene mine synes det var en god idé. Siden jeg skulle flytte, å da kunne de lese om hvordan jeg hadde det og hvordan det var. Men etter hvert begynte flere å lese bloggen og jeg gikk lei av å bare skrive om hverdagen min. Så jeg tok bloggen et skritt videre men det jeg ikke skjønte var hvor mye tid dette tok.

Som ny elev er alt ganske vanskelig jeg skjønte egentlig dette etter bare to dager på ny skole. Ting kunne aldri gå tilbake til sånn det var å jeg hadde ikke "vennene" mine lenger. Jeg måtte finne meg nye venner, noe som er virkelig vanskelig for meg som har hatt venner rundt meg hele livet å plutselig så står jeg her helt alene. Selvfølgelig hadde jeg vennene mine, jeg snakket jo med dem på facebook og snapchat. Men etter vert ble vel folk lei av meg. Jeg prøvde å ta kontakt men etter en stund ble jeg lei av å vere den som alltid tok kontakt.  I ca en måned hadde jeg noen å vere med, men til slutt gjekk vel de og lei av meg. 

Men på skolen var det ikke bare dette med venner som var vanskelig. For det var nye bøker, nye lærere, nye regler. Alt var nytt! Måtene og lære på var annerledes. Leksene var annerledes. Jeg følte alt var ti ganger vanskeligere. Å jeg ante ikke hva jeg skulle blogge om. Så til slutt skjønte jeg at dette går ikke jeg har ikke tid til bloggen, jeg har så vidt energi til skolen. Når jeg kom hjem fra skolen var jeg helt utslitt noe jeg fortsatt er. Så jeg bestemte meg for å ta en pause. Jeg viste ikke hvor lenge, jeg bare stoppet helt opp. 

Men nå skal jeg prøve på ny. Skal starte å blogge igjen å se hva som skjer. Forhåpentligvis så fikser alt seg etter hvert, Må bare gi det litt tid!  Så ja da starter jeg å blogge igjen! Kommer sikkert med en liten update senere! Men det blir mest sannsynligvis ikke idag siden jeg skal på overnatting på skolen sammen med klassen senere. Ha en fin dag videre da! 

Har noen av dere noen gang møtt veggen?
Stine VoldenHei! Jeg heter Stine, og er en jente på 16 år fra den lille øya Stord. Her kan du lese om min hverdag, mote, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!arkiv


· Juni 2016 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014


kategorier


 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » inspiration
 • » Personlig
 • » spørsmål og svar
 • » Tanker
 • » Wants • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.