hits
​Guess who's back!! 

Long time, no see eller? Er en god stund siden jeg satt foran pcen og skrev et innlegg nå. Eller egentlig er det ikke det siden jeg har prøvd så mange ganger å skrive dette innlegget, men ender alltid med å slette det. Jeg har lenge vurdert å starte igjen. Dette er kanskje ikke den perfekte tida å starte på da, siden det er midt i eksamenstida heheh. Det er så vanskelig å vite hva jeg skal skrive. Er faktisk 1 år(!!!) siden forrige gang jeg skrev et innlegg. 

 

JA, jeg har hatt mye på fatet og jeg lover jeg skal oppdatere dere. Som dere sikkert ser så har jeg nytt design, egentlig så ser hele bloggen annerledes ut. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ser ut nå. Ble litt lei av det gamle etter som jeg ofte var innom på bloggen. Jeg glømte aldri bloggen, har tenkt så mye på den. Har bare slitt med litt av hvert. Som dere ser så skriver jeg bokmål Whaat?? Jeg fant ut at nynorsk ikke er så kjekt. Jeg liker ikke å lese nynorsk selv så dette er nok det beste. Jeg har sikkert mange skrivefeil og ettersom jeg ikke har noen som kan lese gjennom innleggene mine, for å finne feil så ser jeg dem ikke. Tenk jeg går i tiende klasse å sliter fortsatt med skrivefeil hahah. Jeg har trua denne gang om at denne gang skal jeg klare å holde motet oppe. 

Processed with VSCOcam with p5 preset

 

Slenger bare med et bilde fra en utrulig koselig kveld med en av mine bestevenniner!

 

Ser at det er noen som faktisk går innpå bloggen hver dag, synes det er så søtt. Vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min. 

 

- Er dere glade for å ha meg tilbake?

- Hva vil dere se fra meg fram over?
heihei ©


Hei alle sammen, lenge siden sist nå! Beklager det virkelig. Er sikkert noen som lurer på hvorfor, så jeg tenkte jeg kunne forklare litt. Dette er ikke hele historien men noe føler jeg for å holde for meg selv.. 

Jeg startet denne bloggen egentlig for alle vennene mine synes det var en god idé. Siden jeg skulle flytte, å da kunne de lese om hvordan jeg hadde det og hvordan det var. Men etter hvert begynte flere å lese bloggen og jeg gikk lei av å bare skrive om hverdagen min. Så jeg tok bloggen et skritt videre men det jeg ikke skjønte var hvor mye tid dette tok.

Som ny elev er alt ganske vanskelig jeg skjønte egentlig dette etter bare to dager på ny skole. Ting kunne aldri gå tilbake til sånn det var å jeg hadde ikke "vennene" mine lenger. Jeg måtte finne meg nye venner, noe som er virkelig vanskelig for meg som har hatt venner rundt meg hele livet å plutselig så står jeg her helt alene. Selvfølgelig hadde jeg vennene mine, jeg snakket jo med dem på facebook og snapchat. Men etter vert ble vel folk lei av meg. Jeg prøvde å ta kontakt men etter en stund ble jeg lei av å vere den som alltid tok kontakt.  I ca en måned hadde jeg noen å vere med, men til slutt gjekk vel de og lei av meg. 

Men på skolen var det ikke bare dette med venner som var vanskelig. For det var nye bøker, nye lærere, nye regler. Alt var nytt! Måtene og lære på var annerledes. Leksene var annerledes. Jeg følte alt var ti ganger vanskeligere. Å jeg ante ikke hva jeg skulle blogge om. Så til slutt skjønte jeg at dette går ikke jeg har ikke tid til bloggen, jeg har så vidt energi til skolen. Når jeg kom hjem fra skolen var jeg helt utslitt noe jeg fortsatt er. Så jeg bestemte meg for å ta en pause. Jeg viste ikke hvor lenge, jeg bare stoppet helt opp. 

Men nå skal jeg prøve på ny. Skal starte å blogge igjen å se hva som skjer. Forhåpentligvis så fikser alt seg etter hvert, Må bare gi det litt tid!  Så ja da starter jeg å blogge igjen! Kommer sikkert med en liten update senere! Men det blir mest sannsynligvis ikke idag siden jeg skal på overnatting på skolen sammen med klassen senere. Ha en fin dag videre da! 

Har noen av dere noen gang møtt veggen?
Stine VoldenHei! Jeg heter Stine, og er en jente på 16 år fra den lille øya Stord. Her kan du lese om min hverdag, mote, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!arkiv


· Juni 2016 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014


kategorier


 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » innkjøp
 • » inspiration
 • » Personlig
 • » spørsmål og svar
 • » Tanker
 • » Wants • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.